© 2014 - 2017 Van de pan weg   -   Wijzigingen voorbehouden   -   Website door: Vera Nijboer   -   Privacy & disclaimer

Smaakvolle catering

Ons aanbod

Buffetten

 

Van de pan weg! verzorgt gevarieerde en stijlvolle buffetten voor gezelschappen tot 50 personen. Een buffet kan geheel naar jouw smaak worden samengesteld. Wij zorgen er altijd voor dat de gerechten passen bij jouw wensen! Wil je graag tapas, een barbecue of een salade buffet? Dit is natuurlijk mogelijk. Van de pan weg! verzorgt buffetten in allerhande stijlen, kies bijvoorbeeld voor een buffet in mediterrane, Aziatische, Scandinavische, Arabische of Hollandse stijl. Door eigen inbreng zetten wij een buffet op tafel dat past bij jouw wensen en portemonnee! Klik hier voor een aantal voorbeeld menu’s.

 

 

Diner en lunch

 

Voor een compleet diner of lunch bij je thuis kun je ook bij Van de pan weg terecht! Voor gezelschappen tot 20 personen zetten wij een mooi diner of lunch op tafel. Het menu wordt uiteraard in overleg samengesteld. Wij zijn erg flexibel en denken graag met je mee over het aantal gangen en het type gerechten.

 

 

Hapjes

 

Van de pan weg! biedt originele, smaakvolle borrelhapjes voor feestjes en andere gelegenheden. Wij leveren zowel eenvoudige als luxe hapjes, allen met een originele en feestelijke twist. Wij hebben een gevarieerd assortiment van koude en warme hapjes, geschikt voor diverse gelegenheden. Kijk hier voor een overzicht!

 

 

Van de pan weg! strippenkaart

 

Heb je een extra drukke periode op het werk, ben je net bevallen, ziek geweest of gewoon even geen zin om te koken? Bestel dan een warme maaltijd bij Van de pan weg!

 

Je kunt tot 24 uur van te voren opgeven hoeveel porties je wil, hoe laat je het eten wilt ophalen en aangeven of er speciale dieetwensen zijn. Verder is het een verrassing… maar gegarandeerd lekker en gezond!

 

Je kunt een strippenkaart kopen voor €85,00. Daarvoor krijg je 10 maaltijden (uitgebreid hoofdgerecht of een eenvoudig hoofdgerecht met een toetje) en als bonus een heerlijke pan soep. Te bestellen en af te halen op een dag dat het jou uitkomt!

 

 

Kinderfeestjes

 

Je kind geeft een verjaarspartijtje maar je hebt geen puf om ook nog te zorgen voor een feestmaaltijd? Ook voor kinderen verzorgt Van de pan weg! catering. Lekker en toch verantwoord en natuurlijk met een feestelijke twist.

 

 

Koken met kinderen

 

Korte cursus waarin we met kinderen vanaf plm. 10 jaar gaan bekijken waar een favoriet levensmiddel uit bestaat en hoe we dat zelf kunnen maken. Zelf tomatenketchup maken bijvoorbeeld, leuk en heel lekker!

 

 

Geïnteresseerd? Neem contact op!

 

Panweg 63

3705 GC Zeist

030-2292837

06-18436034

VAN DE PAN WEG!