Reacties

 

Jouw bericht hieronder?

Vul dan het reactieformulier in.

 

 

Marjan heeft ter ere van de 1e verjaardag van onze zoon een traktatie gemaakt die diepe indruk heeft achtergelaten bij de kinderen. Gezond, lekker en leuk! Een groot succes en voor een prima prijs. Voor herhaling vatbaar!

José Bosschers, november 2016

 

 

Ik geniet enorm van de mogelijkheden van de strippenkaart. Als ik tot laat moet werken, rij ik langs Marjan, haal een heerlijke en voedzame maaltijd op, kom thuis en kan gelijk eten. Wat een feestje als er voor me wordt gekookt! En ook nog eens helemaal afgestemd op mijn dieetwensen! Echt super.

Annemieke, mei 2016

 

 

De afwisseling van de gerechten, die Marjan maakt voor onze opleiding, wordt zeer gewaardeerd. Behalve dat het heerlijk is, kan ik er helemaal op vertrouwen dat alle dieetwensen worden gevolgd. Bovendien is het eten steeds op tijd. Ik kan me helemaal richten op mijn opleiding en zorgeloos genieten van de maaltijden!

Desirée Pieters, ZKM-opleiding, Zeist. november 2014

 

 

Het zijn niet alleen haar culinaire prestaties, maar ook haar bereidheid om mee te denken, alles goed voor te bereiden en -ter plekke- uit te voeren, kortom het eten en Marjan: hartverwarmend!!

 Rob en Ans Wentink, juni 2014

 

Reactieformulier

Wil jij ook je ervaringen met anderen delen? Schrijf dan hiernaast een facebookbericht of mail naar: reactievandepanweg @ gmail.com

Panweg 63

3705 GC Zeist

030-2292837

06-18436034

© 2014 - 2017 Van de pan weg   -   Wijzigingen voorbehouden   -   Website door: Vera Nijboer   -   Privacy & disclaimer

 

‘Van de Pan weg!’ verzorgde voor ons tijdens een feestje voor ruim 25 vrienden een heerlijk Spaans buffet. Zowel voor de kinderen als voor de volwassenen was er volop keuze. We hebben heerlijk gegeten en kregen veel enthousiaste reacties van onze gasten. De service was klasse: van goed luisteren naar onze wensen bij de samenstelling van het menu tot de vriendelijke en goede service op de dag van ons feestje.

Harry, Ingrid, Julia en Fleur van Reenen, januari 2014

 

 

De strippenkaart van ‘Van de pan weg!’ is een geweldig concept! Een heerlijke verse maaltijd voor een goede prijs. Niet zelf koken, maar toch een gezonde huisgemaakte maaltijd en ook nog eens gevarieerd! Wij hebben er al veel gebruik van gemaakt, bijvoorbeeld op momenten dat we zelf niet aan koken toekwamen door tijdgebrek. Wij zijn enthousiaste afnemers!

Gieneke en Tjomme, januari 2014

 

 

Wij bestellen graag borrelhapjes bij Van de pan weg! omdat je het enthousiasme en de liefde waarmee ze gemaakt worden ziet én proeft. De creativiteit van Marjan uit zich in voor elk wat lekkers. Of ze nu warm of koud zijn, met vlees of zonder vlees. Bovendien is de levering altijd goed verzorgd en is de prijs-kwaliteitverhouding prima!

Marcel Jansen, directeur Zeister Muziekschool, januari 2014