┬ę 2014 - 2017 Van de pan weg   -   Wijzigingen voorbehouden   -   Website door: Vera Nijboer   -   Privacy & disclaimer

Smaakvolle catering

Van de pan weg!

Ons doel is om mensen te verwennen met een gezonde en lekkere maaltijd. Onze producten zijn altijd vers en we laten mensen graag kennis maken met andere ingredi├źnten en gerechten.

 

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, komen wij graag van te voren bij je langs om je wensen te bespreken. De persoonlijke service stelt ons in staat om er voor te zorgen dat je iets krijgt wat bij je past, we leveren altijd maatwerk. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met specifieke voedingswensen (vegetarisch, glutenvrij, lactosevrij, geheel biologisch etc.).

 

Kwaliteit

Van de pan weg! staat garant voor kwalitatief goede producten, bereid volgens de richtlijnen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (HACCP-code). We beschikken over professionele materialen om het eten op een verantwoorde wijze te bereiden en warm te houden. In veel gevallen maken wij het buffet, indien mogelijk, bij je thuis af.

Panweg 63

3705 GC Zeist

030-2292837

06-18436034

VAN DE PAN WEG!